MY DAY: 2009 OCT 3. 20.30 PM

sargi_first exhibition of my life_S

 • PROGRAM
 • 20.30____ArtLounge köszöntője, Nemes Mária
  20.45____Sárgi megnyitó beszéde
  21.00
 • • Állófogadás
  • Vetítés Sárgi kalandjairól Lemon válogatásában
  • DJ Csodafarkas Sárginak és barátainak zenél kifulladásig
  • Sárgi megmutatja hotelszobáját a kíváncsi vendégeknek
  • Drótmaci divatbemutató – Sárginak ez alkalomra készült ruháiból. Tervezők: Artista, Anh Tuan, Szegedi Kata, Je Suis Belle, Imago Mundi, Hansági Krisztina, Annaeva, Erdei Ildikó Virág
 • 22.00____Tombola
  Sárgi 3 ajándékot ad 3 szerencsésnek:
  1. díj: Egy éjszaka Sárgi vendégségében a Carat Hotel egyik szobájában
  2. díj: Sárgi szárnyakkal – Gáti Anna rajza
  3. díj: Drótmaci – Molnár Gyula munkája

Három installáció készül, Matisz Alíz, Molnár Anikó és Bojtor Panka munkái, a falon pedig válogatottan izgalmas fotók láthatók Sárgi elmúlt egy éves életéből, kalandos idejutásáról. Lehet barátai társaságában csücsülni és megcsodálni a kerámiákat, melyek Konnerth Zita keze munkái.

Az ArtLounge Galéria, a Carat Hotel, a KREA Kortárs Művészeti Iskola és az IVANKA közös szervezésében.

Projekt koordinátor: Gáti Anna

A program a Budapest Design Hét keretében kerül megrendezésre.

– –

Nézzétek, Ezt rólam írták:

2009. október 3-án, szombaton nyílik meg az ArtLounge és Galériában a maci-blogger Sárgika első, önálló kiállítása, ahol kalandos életéről készült fotósorozatok, különleges installációk és kisfilmek valamint a legmenőbb hazai fiatal dizájnerek által erre a különleges ünnepre csak neki tervezett öltözékek is megtekintetők lesznek.

Sárgika, egy sárga színű mackó-lény, de nem gyerekek játéka, hanem önálló személyiséggel és véleménnyel bíró egyéniség. Rendszeresen megfordul a legkúlabb társasági eseményeken, és akkor örül a legjobban, ha a körülötte lévő emberek izgalmas, pozitív töltetű dolgokról beszélgetnek. Kifinomult vizuális érzékű grafomán, akit design minden területe érdekel; véleményét, gondolatait szívesen rögzíti blogján (www.sargika.wordpress.com) vagy közvetíti más csatornákon keresztül.
Sárgi gyakran kerül reflektorfénybe, és az sem ritka, hogy olyan sztár-dizájnerekkel mutakozik együtt, mint Tom Dixon vagy Marcel Wanders. Ahogyan természetesnek tartja az egyedüllétet, olyan alapvetően kezeli és kedveli a nagy nyilvánosságot is.

Boldog, és megtisztelő számára, hogy ezúttal a saját, róla szóló rendezvényre kapott felkérést, melynek házigazdája lehet. Sárgi ezért úgy döntött, hogy a neves alkalomra örökköké-trendi, de kopottas kombidresszét izgalmas öltözékekre cseréli. Első kiállításán kifogástalan külsővel szeretne megjelenni, ezért neves, fiatal divattervezők, mint az Artista, Anh Tuan, Je Suis Belle és a KREA Kortárs Művészeti Iskola idén diplomázott diákjai egyedi ruhákat és kiegészítőket terveztek neki.

Ráadásul a megnyitó napjára Sárgika kapott egy szobát a fenti hotelben, melyet enteriőr stylist barátai saját ízlése szerint át is terveztek, és ahol az egyik szerencsés látogató eltölthet egy teljes éjszakát a maci társaságában.

Bemutatkozik Blogger SÁRGI

„1983-ban születtem Ukrajnában.  Egy sötét ágyneműtartóban töltöttem életem nagy részét, ahol volt időm elmélkedni. 2005-ben visszatértem a többiek közé. Azóta egy percet sem unatkoztam. Figyelem a dolgokat és az embereket magam körül. Érdekes társaságokban fordulok meg. Szeretem hallgatni, amikor az emberek beszélgetnek. Szeretek barátokkal lenni. Szeretek magamban lenni. Akkor nevetek, amikor valami tényleg nagyon vicces. Azt gondolom, hogy a fontos dolgok nem bonyolult dolgok. Szoktam játszani, de nem vagyok játék. Mindenkinek meg van a maga dolga. Nekem az a dolgom, hogy csak azzal foglalkozzam, amivel szeretek. Élményeimet megosztom másokkal.”

Blogger Sárgi kiállítása

Megnyitó: Szombat, 2009. október 3. 20:30 óra

ArtLounge és Galéria

1061 Budapest, Király u. 6.

(a Carat Hotel épületében)

Telefon: +36-1 235 4600

www.sargika.wordpress.com

A belépés díjtalan!

Megtekinthető: 2009. október 4.-tól november 15.-ig hétfőtől-csütörtökig 12-22 óráig, péntektől-vasárnapig 12-24 óráig.

Támogatók: ArtLounge Galéria, Carat Hotel, KREA Kortárs Művészeti Iskola, IVANKA

×××

Magyarországon az ArtLounge és Galéria az első olyan kiállítótér, amely kulturális élettérként működik, ahol színvonalas kiállítások, kulturális programok és egészségközpontú gasztronómia várja a művészet-kedvelő vendégeket. Egy olyan találkozóhely a belvárosban, ahol kényelmes fotelben lapozgathatjuk a legújabb művészeti magazinokat, vacsorázhatunk üzletfeleinkkel, ismerőseinkkel, és emellett rátalálhatunk kedvenc divattervezőnkre, képzőművészünkre, vagy enteriőrtervezőnkre.
Az ArtLounge művészeti kurátora, Nemes Mária, a KREA Kortárs Művészeti Iskola igazgatója, akinek koncepciójában kiemelkedő helyet kap a fiatal pályakezdő művészek és designerek bemutatása és bevezetése a szakmai művészeti közegbe. www.artlounge.hu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s